OKULUMUZDA BİGEP KAPSAMINDA DANIŞMAN ÖĞRETMENLİK SİSTEMİ EDİYOR

Eğitim Danışmalığı Sistemi kapsamında 8.sınıf öğrencilerimizle haftalık görüşmeler yapılarak öğrencilerimizin motivasyonunu ve akademik başarılarını artırmaya yönelik çalışmalar, oluşturulan haftalık çalışma programları çerçevesinde konu çalışma durumları ve soru çözme durumları değerlendirilmektedir.

8. Sınıfta eğitim gören 39 erkek ve 44 kız toplam 83 öğrencimizden öncelikle danışmanlık desteği isteyen öğrencilerimizin Eğitim Danışmalığı için gönüllü öğretmenlerimize dağılımı yapıldı. Bu sisteme göre okul kapasitesine uygun olarak öğretmen - öğrenci eşleşmesi yapıldı.

Danışmanlık yapacak öğretmenlerimiz öğrencileri ile görüşerek verimli ders çalışma, motivasyon arttırma, soru çözme, il ve ülke genelinde yapılan deneme sınavlarının izlenmesi gibi etkinlikler yapacaklardır. Yapılacak tüm faaliyetler yıl boyunca devam edecektir.

09.11.2022 171

23-10-2021